Nova web de la Fundació Escrito octubre 20, 2013 por admin

Off

La nova web ha estat possible gracies a la contribució voluntària de «Migrate to WordPress» de Nelio Software, S.L i al Accelarated Launch Kit del Geoff Maude.

La Fundació agraeix la seva contribució.


Migrate to WordPress és un servei personalitzat de migració de llocs webs de Drupal, Joomla o qualsevol altre CMS cap a WordPress. Es realitza de punt a punt, assessorat en tot moment per algun dels nostres experts i sense cap necessitat d’instal·lar programes de migració en els sistemes dels clients. Gràcies a l’ampla llista de funcionalitats que cobrim, garantim la migració de totes les dades. El pagament del servei no es realitza fins que el client ha validat i acceptat el resultat obtingut.

Accelerated Launch Kit crea llocs de web professionals en un període curt de temps.