Off

Gràcies per col.laborar.

 

Des de la Fundació Catalana de Lupus volem agrair a tots el que van participar i col·laborar amb la I Caminada del Lupus GR Lupus del passat Diumenge dia 3, perquè va ser tot un éxit, més de 600 participants. Gràcies als caminadors i als que van col·laborar amb el dorsal solidari. Moltes gràcies a tots el comerços i empreses que ens van aportar la seva ajuda. I moltes gràcies a l’Ajuntament d’Aiguafreda, l’Ajuntament de Sant Martí de Centelles, la Diputació de Barcelona, Els Gafarrons, Les Ànimes del Purgatori i al poble d’Aiguafreda que ens va acollir per fer aquesta caminada solidària. Sense tots vosaltres no hagués estat possible aquesta Caminada, i amb la vostra ajuda tenim més recursos per investigar el Lupus. Moltes gràcies a tots i us esperem l’any vinent!!

 

 

La I Caminada del Lupus GR Lupus va ser tot un éxit, amb casi 600 caminadors i més de 40 dorsals solidaris. Tot això no hagués estat possible sense la col·laboració i l’ajuda de la gent dels Gafarrons i Les Ànimes del Purgatori que van estar amb nosaltres aquest dia però també des de molts dies abans aconsellant-nos i orientant-nos perquè tot sortís bé aquest dia. Moltes gràcies a tots ells i a tots els que ens van ajudar el dia de la Caminada, de tot cor, junts lograrem vèncer el Lupus! Esperem ternir-vos l’any vinent al nostre costat! Mil gràcies!!

Pilar Palacios