Off

ÉXIT DE LA CAMINADA DEL LUPUS-GR LUPUS AMB S DE 700 PARTICIPANTS I RECAUDACIÓ DE 7.081€ PER LA INVESTIGACIÓ

El passat 14 de Maig es va celebrar 2ª Caminada del Lupus-GR Lupus organitzada per la Fundació Catalana del Lupus. La Caminada es va realitzar als termes municipals d’Aiguafreda i Sant Martí de Centelles, als peus del Montseny.
Amb 713 inscrits es va superar la participació de la primera edició així com la recaudació que va ser de 7081,36€ destinats íntegrament a la investigació del Lupus que realitza l’equip científic de la Fundació Catalana de Lupus a l’Institut de Recerca de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, encapcelada per Dr.Ordi i la Dra. Cortés.
Agraïm a l’Ajuntament de Sant Martí de Centelles i a l’Ajuntament d’Aiguafreda la seva implicació i col·laboració amb la Caminada del Lupus
i la nostra causa.  També agrair enormement l’ajuda dels Gafarrons que ens ajuden en tota la preparació i logística de la Caminada.
Moltes gràcies als patrocinadors, empreses col·laboradores i botigues que ens ajuden econòmicament o materialment per poder fer possible la GR Lupus.  I moltes gràcies a tots els caminadors i els que vau fer dorsal solidari per la vostra ajuda i implicació amb aquesta greu malaltia que és el Lupus.